HOE BEREIKT U ONS?

Wij hebben ons kantoor en magazijn op de Beyntellus te Oud-Turnhout.
U bereikt ons door op de Ring van Turnhout de eerste weg achter MIKO in te slaan (Noord-Brabantlaan). Neem dan de tweede straat rechts Ambachtstraat.
Blijf die volgen en u komt voorbij onze locatie.
Onze gebuur is het sneltransport bedrijf OKT. 

LET OP maak steeds een afspraak via mail indien u wil langskomen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klik hier voor meer informatie


Plannetje DILITOGEPUBLICEERDE PRODUCTEN?

LED technologie is een zeer dynamische technologie die voortdurend in beweging is. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Dat betekent dat alle getoonde producten louter indicatief en verkennend worden gepubliceerd en dus ook kunnen afwijken van het actuele gevoerde gamma. Het is dus zeer belangrijk om eerst contact met ons op te nemen wanneer u een aankoop of investering in LED verlichting overweegt.

 DILITO neemt deel aan 3e dag van de TAC te Oostmalle...

De afgelopen maanden werden we zeer vaak benaderd door scholen en onderwijs-instellingen. Ook hadden we verschillende zeer constructieve gesprekken met lokale verantwoordelijken van scholen en scholengemeenschappen.

Uit die gesprekken vloeide de vraag of we ook wilden deelnemen als "sponsor" bij het @TAC - netwerkmoment en workshops voor Technisch adviseurs & Coördinatoren te Malle op 24-11-2016.
Dit hebben we dan ook zeer graag gedaan.

We blikken nu terug op dit zeer geslaagd evenement. We mochten kennismaken met veel geïnteresseerde technisch adviseurs uit het onderwijs. 


November 2016

DSC 0012

Lees meer...

DILITO UFO-highbay... VANUIT EEN TECHNISCH OOGPUNT

We hebben ondertussen een aantal projecten met onze UFO Highbays opgeleverd. Zeer binnenkort zullen we zeker en vast de resultaten in de kijker te zetten. In ieder geval zijn de reacties unaniem... Een zeer mooi product, eenvoudig te monteren en ... een ZEE VAN LICHT...

Vandaar dit artikeltje, laat ons de drie hoofdonderdelen van onze UFO's eens wat meer uitdiepen. 

- de driver
- de body
- de LEDsAugustus 2016
UFO met beugel

Lees meer...

POINT-OF-SALES, verlichting van voedingsmiddelen met LED
Sinds kort hebben we ook de speciale kleur LED tubes in ons gamma zitten om voedingsmiddelen te verlichten. U weet wel dat vlees in een koeltoog vaak verlicht wordt met een licht roze kleur. Op die manier wordt het tentoongestelde vlees véél smakelijker. Maar hetzelfde geldt voor groenten en fruit, patisserie en brood, zuivelproducten enzovoort. De wijze waarop deze producten worden gepresenteerd bepaalt uiteraard ook hoe "gemakkelijk" een consument ernaar zal grijpen. 
Fris "rood" vlees nodigt meer uit om gekocht te worden dan bruin vlees...
Een overzichtje van wat er allemaal kan...


Juli 2016

VERSCHILLEN NA LICHT500

Lees meer...

STRAAT - PARKERPLAATS - GEVELVERLICHTING voor INDUSTRIEBOUW

Een zeer betaalbare oplossing die bovendien zeer mooi en super efficiënt is, is vaak zeer moeilijk te vinden. Met deze reeks van verlichtingstoestellen voor parkeerplaatsen, straten en lanen, gevels van industriële gebouwen enz... zijn we samen met PCCooler er zeker in geslaagd een perfecte oplossing te kunnen aanbieden.

Maak hier kennis met onze LDA-reeks die we in 3 verschillende vermogens aanbieden. We willen in dit kort overzicht graag de technische specificaties toelichten. Deze lamen bieden immers zeker een oplossing voor veel buiten verlichtingsnoden...


Mei 2016

LDAKLEIN

Lees meer...

 60 x 150 Watt Highbays voor FINGO Plant 2

Vorige week, 30 April, werden onze 60 geleverde Highbays van 150 Watt opgehangen in Plant 2 van Fingo te Westmalle.

Het resultaat mag zeker gezien worden. Na het ophangen werd een evaluatie meting uitgevoerd om te zien of de vooraf berekende Dialux resultaten overeenkomen met de finale resultaten. En ja hoor, we zaten op voorhand perfect met onze lichtstudie.

Mission accomplished... Resultaten perfect behaald en, ... een zeer tevreden klant !Mei 2016

IMG 1803

Lees meer...

 DILITO... T5 LED tube met ingebouwde driver !!!

De vervanging voor T5 in LED heeft lang op zich laten wachten. Er worden al wel langer T5 LED tubes aangeboden maar dan moet je automatisch het armatuur erbij kopen vermits de driver in dat armatuur ziit ingebouwd... En juist dit maakt het minder interessant om de oude T5s door LED te vervangen.

Sinds deze maand zijn wij exclusief importeur en verdeler voor een LED T5 tube waar de driver in de tube zelf zit. M.a.w. een vervanging voor de traditionele T5 buisjes. Ook hier kunnen we dan een besparing genereren van minstens 50% ...Mei 2016

T5

Lees meer...

 DILITO... een STRATEGISCH PARTNERSHIP MET FLUENCE TECHNOLOGY

Eén van de allerbelangrijkste spelers in de LED markt op dit moment is Fluence Technology in Shenzhen China. Na jaren enkel actief te zijn geweest in de R&D + fabricage van PC cooling componenten startten ze in 2012 een nieuwe afdeling die zich richtte op de LED markt. Op amper 4 jaar werd dit hun hoofdactiviteit en groeiden ze uit tot een meer dan 1000-man tellend bedrijf waar 300 man dagelijks bezig is rond Research en Development van verlichtings toestellen. Dilito was één van hun eerste Europese klanten. Vanaf het begin waren we immers volledig overtuigd van de technologie die dit bedrijf ontwikkelde.

Onze industriële verlichtingsproducten gebruiken reeds vanaf 2012 de koeltechnologie van Fluence Technology. En... met succes. De combinatie van hun verlichtings toestellen,
de gecertifieerde échte LEDs (geen namaak producten), de juiste drivers, de perfecte thermische geleidings producten en de nauwkeurigheid/perfectie waarmee de samenstelling gebeurt bij Dilito, zorgen ervoor dat we al jarenlang bij de beste industriële producten afleveren.

En dat is Fluence Technology niet ontgaan... Tijdens ons laatste bezoek in Shenzhen werd samen afgesproken met het bedrijf dat we een strategisch partnership aangaan.
Meer hierover in ons artikel...

April 2016

IMG 0932 1

Lees meer...

DILITO UFO-highbay... een eerste resultaat uit de FLUENCE partnership...

We waren al lang op zoek naar een degelijke UFO highbay. Maar we stuitten continu tegen een aantal zaken die ons weerhielden om een bepaald product klakkeloos te gaan importeren en te verdelen.

De grootste bezorgdheid bleef en blijft bij ons de zware massieve koelvinnen die in het gros van de aangeboden producten worden gebruikt... We vonden niet direct een product dat met dezelfde hightech visie werd ontworpen als de meeste producten die we van Fluence Technology kennen.

Tot we stomverbaasd tot de constatatie kwamen dat er in de showroom van Fluence Technology een UFO koellichaam lag... Ontworpen op de basis die Fluence continu gebruikt, flinterdunne vinnetjes dat zij hun thinfin technologie noemen...

Maar het ontwerp dat we zagen in de showroom was niet bedoeld voor verkoop. Deze werd immers in opdracht van een klant ontworpen en in productie genomen.
M.a.w. niet voor iedereen bedoeld...

April 2016
IMG 0923

Lees meer...

 

 IP OF "INGRESS PROTECTION", HOE ZIT DAT IN ELKAAR?

De IP-codering (International Protection Rating, ook soms Ingress Protection) op elektrische apparaten is een aanduiding voor de mate van beveiliging van de constructie van elektrische of elektronische apparatuur tegen eigen schade door gebruik in "vijandige omgevingen" en tegen eventueel gevaar voor de gebruiker.

De IP-aanduiding is internationaal genormaliseerd in de norm IEC 60529. De IP-aanduiding heeft twee cijfers: het eerste geeft de beschermingsgraad tegen aanraken en indringen van voorwerpen, het tweede de beschermingsgraad tegen vocht.

Een overzicht hiervan is altijd handig om bij de hand te hebben...

 Afbeeldingsresultaat voor ingress protection

Lees meer...

 

 WAT ZIJN LEDS en HOE WERKEN ZE?

Om te weten wat een LED is en hoe deze werkt moeten we, noodgedwongen, ietsjes technischer gaan. Sorry hiervoor... , maar dat kan niet anders.

We proberen aan de hand van een artikeltje dat we op internet hebben gevonden een simpele en korte uiteenzetting te geven van de LED.

Mogelijk breiden we dit artikeltje achteraf nog verder uit...

Lees meer...

Nieuws Menu