GARAGE LEO JACOBS in Merksplas


SkodaLOGO        VolkswagenLogo

Steenweg op Turnhout 109 
2330 Merksplas 
Belgium

Tel: +32 (0)14 63 30 70


http://www.garageleojacobs.be
foto showroomJACOBS

Garage Leo Jacobs in Merksplas, is een zeer belangrijke verdeler van Volkswagen en Skoda. Na enkele jaren evalueren, wikken, wegen en vergelijken, heeft het bedrijf in 2016 voor Dilito gekozen als LED-leverancier om de verlichting te vervangen.

In verschillende fases hebben wij in 2016 eerst enkele ruimtes voorzien van LED panelen. Daarna werd de buitenverlichting aangepakt en uiteindelijk werden ook de Volkswagen- en de Skoda-showroom voorzien van onze UFO-Highbays. Deze laatsten werden speciaal voorzien van High CRI (Ra ≥ 90) Epistar LEDs met twee chips. Dit om naar de toekomst ook perfecte resultaten te garanderen en een perfecte kleurweergave te realiseren. Er werd eerst een lichtstudie uitgevoerd waaruit bleek dat met deze UFO-lights de bestaande lichtpunten konden bewaard blijven en dat de lichtspreiding geen negatieve schaduweffecten zouden teweegbrengen. Dit werd perfect bevestigd door de Dialux studie. 
De perfecte installatie werd uitgevoerd door een Dilito-relatie uit Turnhout, A&D In 't Ven.



Fase 1:

LED panelen in enkele publieke ruimtes aan de showroom. 60 x 60 cm LED-panelen inbouw voor systeemplafond
en dezelfde panelen in een opbouw plafondset.

JACOBS2  JACOBS1
 
JACOBS3

Fase 2:

LED stralers aan de buitenzijden van het totale gebouw. Hiervoor opteerden we voor de 100 Watt Floodlights Natural White

JACOBS4
 
JACOBS5         

JACOBS7 JACOBS6

Fase 3:

21 UFO Highbays van 200 Watt zorgen vanaf nu voor de hoofdverlichting van de showrooms. Zoals in de lichtstudie berekend haalden we hiermee via de bestaande lichtpunten een gelijkmatige egale lichtspreiding met een gemiddelde lichtstroom van meer dan 500 Lux en met een perfecte kleur index weergave.

JACOBS8
 
JACOBS9

JACOBS10

JACOBS11
 
JACOBS12

JACOBS13

JACOBS14

en tenslotte van buitenuit "by night" ...

JACOBS16
   


   




Referenties Menu